Morthacon is een onderneming die een uitgebreid dienstenpakket biedt aan zowel de individu als het bedrijfsleven. Met het oorspronkelijk ICT-platform, uitgebreid met import en entertainment, wordt ernaar gestreefd sterk te concurreren met overige lokale bedrijven, door waar mogelijk altijd laagste prijsgarantie te bieden zonder dat de kwaliteit van haar diensten en haar producten daaronder te lijden heeft.

Als een ICT-gebaseerd consultatie, service en installatiebedrijf specialiseert Morthacon zich in het professioneel oplossen van ICT-gerelateerde problemen. De uitgebreide service naar onze klanten toe is wat ons uniek maakt en doet uitsteken.

Op het gebied van import bieden wij de mogelijkheid om artikelen uit bijna alle regio’s buiten Suriname in te voeren. Er zijn geen beperkingen in de afmeting, het gewicht of de aard van uw gewenste item, zolang deze vallen binnen de lokale wettelijke normen.

Afhankelijk van de keuze van de klant bieden wij als dienst ook een uitgebreide en gedetailleerde zoektocht naar het meest betaalbare en gunstige alternatief voor uw bestelling. Dit omvat ook het aanpakken van het gehele proces – vanaf de betaling online tot het afleveren van uw bestelling op de gewenste locatie – zodat u die moeite wordt bespaard.

Morthacon staat met zijn expertise garant voor klanttevredenheid.

Klik op Services voor nadere toelichting over de diensten die wij bieden of maak rechtstreeks contact met onze medewerkers.