Morthacon is een Surinaamse onderneming die een uitgebreid dienstenpakket biedt aan zowel de individu als het bedrijfsleven. Met het oorspronkelijk ICT-platform, uitgebreid met import, online betalingen, spel en amusement, wordt ernaar gestreefd waar mogelijk altijd de laagste prijsgarantie te bieden zonder dat de kwaliteit van haar diensten en haar producten daaronder te lijden heeft.


ICT

Als een ICT-gebaseerd consultatie, service en installatiebedrijf specialiseert Morthacon zich in het professioneel oplossen van ICT-gerelateerde problemen. De uitgebreide service naar onze klanten toe komt bovenal tot uiting in ons vrijblijvend consult vervat in ons dienstenpakket.

Import
Op het gebied van import bieden wij de mogelijkheid om artikelen uit bijna alle regio’s buiten Suriname in te voeren. Er zijn geen beperkingen in de afmeting, het gewicht of de aard van uw gewenste item, zolang deze vallen binnen de lokale wettelijke normen. Afhankelijk van de keuze van de klant bieden wij als dienst ook een uitgebreide en gedetailleerde zoektocht naar het meest betaalbare en gunstige alternatief voor uw bestelling. Dit omvat ook het aanpakken van het gehele proces – vanaf de betaling online tot het afleveren van uw bestelling op de gewenste locatie – zodat u die moeite wordt bespaard.

Online Betalingen
Wij bieden ook de nodige accommodatie voor de betalingen van online abonnementen en streaming services. Bij gebrek aan de vereiste betaalmiddelen zoals creditcards of de mogelijkheid tot buitenlandse overmakingen, assisteren wij onze klanten bij het tot stand brengen van hun online transacties.

Spel en Amusement
Naast de ervaringen van online amusement bieden wij ook toegang tot een ruime tastbare collectie van games, consoles, films, series en dergelijke. Deze komen in zowel digitale schijf alsook in download formaat.

Morthacon staat met zijn expertise garant voor klanttevredenheid.
Klik op diensten voor nadere toelichting over hetgeen wij aan onze klanten te bieden hebben of maak rechtstreeks contact met onze medewerkers.